FRANCUSKI AUDIO BREND

Otkrijte magiju zvuka: Slušalice koje odišu bezvremenskom privlačnošću

Dizajnirane su za pronicljive slušaoce koji žude za impresivnim zvučnim iskustvom

slušalice - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Z. K.

26.5.2024

Francuski audio brend Focal je poznat po svojoj posvećenosti pružanju neuporedivih zvučnih iskustava, a njegove najnovije Hadenys i Azurys slušalice, nisu izuzetak. S fokusom na pristupačnost bez ugrožavanja kvaliteta, ove slušalice obećavaju da će uroniti slušaoce u čistoću zvuka visoke vjernosti, bilo kod kuće ili u pokretu.

Izuzetna jasnoća

Hadenys, otvorene slušalice dizajnirane su za pronicljive slušaoce koji žude za impresivnim zvučnim iskustvom u udobnosti svog doma. Crpeći inspiraciju iz drevne epohe koja simbolizuje porijeklo Zemlje, ove slušalice imaju bogatu braon šemu boja, odišući organskom i bezvremenskom privlačnošću.

Patentirane tehnologije drajvera zvučnika obezbjeđuju preciznu, dinamičnu i toplu reprodukciju zvuka, bilježeći svaku muzičku nijansu sa izuzetnom jasnoćom.

Elementi dizajna sa potpisom Focal sijaju i na modelima Hadenys i Azurys. Od rešetki u obliku saća do prave kože i traka za glavu od prozračne tkanine, svaki detalj odiše sofisticiranošću i udobnošću. Hadenys se posebno može pohvaliti dizajnom koji daje prednost udobnosti i lakoći, osiguravajući da produžene sesije slušanja predstavljaju zadovoljstvo, a ne napor.

S druge strane, Azurys, zatvorene slušalice, nude svestranost i prikladne su i za kućnu upotrebu i za dane kada ste u pokretu. Njihova zatvorena arhitektura pruža impresivno zvučno iskustvo, što ih čini idealnim saputnicima za svakodnevna putovanja ili duge letove.

Plava nijansa

Crpeći inspiraciju iz očaravajućeg kamena azurita, ove slušalice imaju jedinstvenu plavu nijansu koja dodaje dašak elegancije njihovoj estetskoj privlačnosti. Ono što zaista izdvaja Hadenys i Azurys jeste nepokolebljiva posvećenost brenda Focal izradi i kvalitetu.

Oba modela slušalica imaju drajvere za zvučnike napravljene u Francuskoj u Focal radionicama, obezbjeđujući isti nivo izuzetnosti kao i njihove hvaljene Bathys slušalice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.