Nepoznate činjenice o seriji "Lude sedamdesete": Reda je trebao glumiti Chuck Norris, ali nije imao vremena

Autor: Avaz.ba
20.08.2017 19:44
A
A
A

Ove sedmice glumačka ekipa serije “Lude sedamdesete” obilježiće 19 godina od emitovanja prve epizode, a u tom duhu bingewatched.com otkrio je listu zanimljivih činjenica sa seta.

Gotovo sve djevojke koje su gledale ovu seriju željele su da budu kul kao Dona (Lora Prepon), a istovremeno lijepe i simpatične kao Jackie (Mila Kunis), a dvije informacije vezane su upravo za crnokosu glumicu.

Naime, Mila Kunis nije imala 18 godina kada je došla na audiciju pokušavajući da dobije lik Jackie, pa je lagala kako bi je pustili da bude dio kastinga.

Kada su saznali, producenti su bili oduševljeni, jer je to nešto što bi upravo Jackie uradila. Ista glumica nedavno je otkrila i da joj, kada je počela sa snimanjem, kolega Ashton Kutcher koji je igrao njenog momka Kelsoa, uopšte nije bio simpatičan, jer je imao karakteristiku koju nikako ne voli - bio je veliki narcis. U međuvremenu je promijenila mišljenje, pa su danas u braku.

Svi očevi koji su ikada pogledali “Lude sedamdesete” zavidjeli bi Redu Formanu, kojeg je tumačio Kurtvood Smith. Ovaj glumac zapravo je bio jedini koji je stvarno iz Viskonsina, grada u kojem se odvija radnja serije, a inspiraciju za lik je pronašao u svom strogom ocu.

Glumac, Joseph Gordon Luit trebalo je da se pojavi u nekoliko epizoda serije, ali je umjesto toga završio na samo jednoj epizodi. Naime, američka publika nije bila oduševljena što zahvaljujući toj seriji prvi put na malim ekranima emitovan gay poljubac, koji je njegov lik imao sa Erickom Formanom (Tofer Grace), pa je ostatak radnje sa njim obrisan.

Informacija koja je možda i najviše iznenadila fanove je ona prema kojoj je Chuck Norris trebalo da igra Reda Formena, odnosno Erikovog oca, a do toga nije došlo samo zato što je akciona zvijezda već imala pretrpan raspored snimanja.

Više o:

Lude sedamdesete