FILM I TV

Gregorić Vejzović: Uskoro dolazim u Sarajevo na ćevape i snimanje velike TV serije!

Avaz.ba

15.12.2017

U glumačkom poslu često ili radite previše, ili se pitate jesu li vas zaboravili, no najbolje uloge dolazile su mi uvijek u pravo vrijeme glumačke i osobne zrelosti, rekla je Bojana Gregorić Vejzović, koja će u manje od mjesec i po imala tri kazališne premijere. 

Jedna je već iza nje, ona u Ludens teatru gdje je 11. novembra uspješno postavljen komad “Sjećanje vode”, a dvije ju očekuju. 

Odmor neće dugo trajati jer je novi angažman u televizijskoj seriji već prihvatila i zbog njega će ići izvan granica Hrvatske. I to upravo u Sarajevo.  

- Nakon Božića svi zajedno idemo za Sarajevo, snimam nove epizode “Dobro došli u Orient Express”. Prije godinu i po snimili smo tri epizode i one su odlično prošle na bh. televiziji, a sada je produkcija odlučila krenuti u još 12 novih nastavaka. Riječ je o humorističnoj seriji Jasmina Durakovića u kojoj glumim Ornelu, vlasnicu hotela, i beskrajno se zabavljam u karakteru pomalo nadmene i ocvale šefice. Glumačka ekipa je sjajna, predvođena Emirom Hadžihafizbegovićem, Vanesom Glođo i Mirvadom Kurićem. Kako tada počinju zimski praznici, već smo se dogovorili da idemo porodično s djecom na prave ćevape (smijeh, op. a.). Raul se posebno veseli jer u Sarajevu ima prijatelje koji ljetuju, kao i mi, na Pelješcu, a to će biti i prvi put da će vidjeti Sarajevo - kaže Bojana Gregorić.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.