Foto: ( Screenshot)

Poznata Dženifer Lorens u ulozi fatalne špijunke

Avaz.ba
09.01.2018 15:54
A
A
A

Glumicu Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence ) uskoro ćete moći gledati u veoma drugačijoj ulozi. Mlada glumica će igrati rusku špijunku u trileru ''Red Sparrow''. 

- Dominika Egorova je mnogo toga. Posvećena kćerka koja želi da zaštiti majku po bilo kojoj cijeni. Balerina koja je svoje tijelo i um ''gurala'' do apsolutne granice izdržljivosti. Veoma spretni manipulator i zavodnica - opisala je Dženifer svoju ulogu.

Kada je doživjela povredu koja joj je okončala karijeru, Dominika i njena majka su se suočile sa mračnom i nesigurnom budućnošću. Zato se našla kao najnoviji regrut u ''Sparrow'' školi, tajnoj organizaciji koja obučava izvanredne mlade ljude, poput nje, da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Nakon mučne i teške obuke, Dominika postaje najopasniji polaznik ove škole ikada. Mora da spoji osobu koja je nekada bila sa moći koju posjeduje poslije obuke, kada je njen život i život svih koje voli doveden u opasnost.

Pored Dženifer Lorens u filmu će glumiti Džoel Edgerton (Joel Edgerton ), Šarlot Rampling (Charlotte Rampling ), Džeremi Ajrons (Jeremy Irons ) i mnogi drugi.