FILM I TV

Operiran po treći put: Đuro Palica godinama se bori sa zdravstvenim problemima

( Kurir)

Avaz.ba

15.1.2018

Glumac Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica iz “Kursadžija”, nalazi se u bolnici zbog problema sa digestivnim traktom koje ima već neć nekoliko godina.

Kako je glumac objasnio za Blic, trenutno se nalazi na Vojnomedicinskoj akademijii, gdje mu je tokom prethodnog vikenda urađena treća operacija, zbog zdravstvenih problema koje traju već izvjesno vrijeme.

- Treća operacija je uspješno završena. Otvoren mi je stomak, zatvorena mreža i finalno stavljeno. Zvali su me ljudi, mislili su da sam mrtav. Cirkus je bio. Šta se dešava? Čuli su ovo ili ono, dok im objasnim da je sve u najboljem redu, umorim se iskreno. Zaista nema razloga da bilo ko misli da sam umro, jer se radi o operaciji, a kao svaki pacijent koji ima slične tegobe, određeno vrijeme moram da provedem u postelji - priča glumac.

- Doktori su uradili odličan posao, da nije bilo sjajnog tima VMA danas ko zna šta bi bilo sa mnom. Pozdravaljam sve i da znaju da ne brinu da je sa mnom sve u najboljem redu i da oprovak ide dobrim putem - poručuje Đura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.