FILM I TV

Preslatko: Brus Vilis na manikuri kod kćerkice

Avaz.ba

19.1.2018

Glumac Brus Vilis (Bruce Willis), prepoznatljiv je kao "opaki" frajer koji je uvijek spreman na akciju, ali i kao miljenik žena.

Ali, kad se reflektori ugase, američki glumac postaje "običan" čovjek, poslušan tata koji udovoljava svakom prohtjevu svoje kćerkice Mabel (5). 

Poznati šarmer spreman je učiniti sve kako bi njegova mezimica bila sretna i zadovoljna pa joj je dozvolio da mu 'uredi' nokte.

Instagram

Fotografijom druženja tate i kćerkice na društvenoj mreži pohvalila se glumčeva supruga, britanski model i glumica Ema (Emma) Heming Vilis (Willis) (39).

Inače, iz braka s glumicom Demi Mur (Moore) (55) ima tri odrasle kćeri - Talula (Tallulah) (24), Skaut (Scout) LaRue (26) i Ramer (Rumer) (29), koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovno objavljuju 'vrući' sadržaj.

Instagram

Tako je, naprimjer, Talula objavila fotografiju na kojoj sestrama pozira gola u kadi. Fotografija je zaprepastila njezine pratitelje, a mnogi su se zapitali šta je sljedeće što će se naći na profilima kćeri poznatog glumačkog para.

U braku s Emom Heming Vilis dobio je kćerkice Mabel Rej (Ray) i Evelin Pen (Evelyn Penn) (3).

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.