FILM I TV

Internetom kruži trejler za film "Prijatelji"

( Arhiv)

Avaz.ba

21.1.2018

Trejler za film “Prijatelji” kruži internetom, a navodno je riječ o filmskom ostvarenju zasnovanom na popularnom američkom sitkomu istog naziva.

Posljednja epizoda serije “Prijatelji“ emitirana je davne 2004. godine, a od tada se ljubitelji serije nadaju ponovnom okupljanju šest prijatelja. Trejler, koji je nedavno objavljen, pobudio je nadu da bismo uskoro mogli da gledamo film sa novim dogodovštinama Monike (Monica), Rosa (Ross), Čendlera (Chandler), Rejčel (Rachel), Fibi (Phoebe) i Džoija (Joey).

Sve epizode popularne serije iz devedesetih nedavno su postale dostupne korisnicima Netfliksa. Na društvenim mrežama odmah su počele da pljušte priznanja korisnika da se serija ponovo gleda i to više epizoda zaredom.

Onda se niotkuda pojavio trejler za film sa čuvenom šestorkom i “najavom“ filma u kojem se prijatelji okupljaju.

U posljednjoj epizodi serije Moniku i Čendlera ostavili smo da se bore sa čarima roditeljstva, a Ros i Rejčel samo što su otkrili da su zaljubljeni jedno u drugo.

U trejleru koji najavljuje film u kojem se prijatelji nakon mnogo godina ponovo zbližavaju, otkriveno je da su Čendler i Monika pred razvodom, a Rosova djeca Ben i Ema već su đaci.

Tek tada nastala je pometnja na mrežama jer su se mnogi nakon pojave trejlera ponadali da se film o okupljanju prijatelja zaista snima.

Ipak, riječ je o nezvaničnom trejleru. Video-snimak je objavio Smasher, kanal na Jutjubu koji često pravi vrlo uvjerljive, ali lažne najave za filmove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.