FILM I TV

Gabrijela Spanić vraća se sapunicama

Avaz.ba

22.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Foto: Instagram

Gabrijela Spanić (Gabriela Spanić), jedna od najpopularnijih glumica u Latinskoj Americi, nada se da će 2018. biti godina njenog velikog povratka na mali ekran. Poslije višegodišnje pauze, junakinja legendarne serije “Zlobnica” kaže da priželjkuje ulogu u telenoveli koja će joj povratiti staru slavu.

- Voljela bih da snimim veliku seriju i da se sa snažnim likom vratim u punom sjaju u svijet sapunica. Mnogo bi me usrećilo i to da se oprobam na velikom platnu. Ali ne kao glumica, već da napišem scenario za film i da ga režiram. Osjećam da će mi ova godina donijeti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanijeta - kaže Spanić, koju su posljednjih nekoliko godina zaobilazili producenti.

Posljednju seriju snimila je 2014. godine, ali nije imala glavnu ulogu.

Iako nije bila u svijetu glume, Gabi, koja je porijeklom iz Hrvatske, nije bila lijena.

Pored glume ona je i pjevačica koja nastupa širom svijeta, a autorica je knjige recepata.

Tabloide su punile priče o lošim odnosima nje i njene sestre bliznakinje Danijele.

Često je bila na meti kritika da je pretjerala sa plastičnim operacijama. Naročito nakon mejkap tutorijala koje je radila na Instagramu. 

- Bilo je milon komentara na tu temu, od kojih je 15-20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. S druge strane bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve me to nasmijalo - kazala je Gabriela koja se, tvrdi, samo jedanput u životu podvrgla estetskom zahvatu.

Ipak, na podučju Balkana, zauvijek će ostati upamćena kao Paola Braćo iz legendarne “Zlobnice” koju smo gledali krajem devedeseth godina, prenosi CdM.me.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.