FILM I TV

Ukrajinci žele snimiti film o Suzani Mančić

( Arhiv)

Avaz.ba

31.1.2018

Voditeljica, pjevačica i glumica Suzana Mančić dobila je ponudu od jedne ukrajinske produkcije da se napravi priča o njenom životu, uključujući i dio o porno snimcima iz njene spavaće sobe.

Predstavnici jedne ukrajinske televizije već neko vrijeme žele da snime dokumentarni film o njenom životu, predstavljajući je kao jednu od najfatalnijih žena na Balkanu.

Film bi trajao dva sata, a na jednoj ukrajinskoj televiziji bi bio emitiran u četiri epizode od po pola sata. Planirano je da se snimi i ispovijest voditeljice, u kojoj će otkriti najšokantnije detalje iz privatnog života. Ispričat će kako je odbijala mnoge gradske kriminalce, bila svjedok brojnih pucnjava, a otkrit će i imena poznatih muškaraca koji su je spopadali dok je bila seks simbol bivše Jugoslavije.

U dokumentarac bi bili ubačeni i seks snimci s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem i sadašnjim partnerom Simeonom Ocomokosom.

- Posebnu pažnju smo obratili na te snimke. Tražit ćemo njenu dozvolu da ih ubacimo, kao i ispovijesti obojice, kako bi pokazali kako Suzana funkcionira s njima nakon skandala - prenosi Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.