FILM I TV

Milica Pavlović i Jova Radovanović donijeli posebnu atmosferu u "Nikad Nije Kasno"

Sponzorisani tekst

5.2.2018

I ovog ponedjeljka očekuje vas u programu TV OBN sada već kultna emisija „Nikad nije kasno“! Nakon serije Elif možete uživati u evergreenima i sjajnim interpretacijama.

Atmosferu u studiju emisije koja ima dušu, obogatit će ovoga ponedjeljka pjevačica Milica Pavlović i glumac Jova Radovanović. Jova je pokazao svoju toliko poznatu briljantnu duhovitu stranu, zadirkivajući kandidate na svoj specifičan način.

Milica je zapjevala sa jednim od kandidata kako bi opustila sve one koji nastupaju na velikoj sceni. Njihova je interpretacija pobrala ogromne aplauze.

U showu su se izmjenjivali duhoviti natjecatelji, a neki od njih su ponijeli i šalabahtere za svaki slučaj, da ne bi zaboravili na neke pozdrave.

Bilo je tu i isplaniranih scenskih nastupa kao i sjajnih starih melodija kojih se rado sjetimo svakog ponedjeljka. Nebojša Milutinović, Kristina Voiku, Pero Miloš, Borivoje Jovanović – Bora Mercedes, Jasminka Ilić i Đorđe Perović pokazali su svoje pjevačke vještine u borbi za novi krug. Samo troje tamo je našlo svoje mjesto.

Od gracioznosti i harmonike, pa sve do nezaboravnih dueta, sve to čini show Nikad nije kasno najboljim TV izborom za ponedjeljak večer. Budite uz OBN od 20:50h.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.