FILM I TV

Erkan Petekkaya, turski George Clooney u kojeg su zaljubljene mnoge kućanice

Sponzorisani tekst

6.2.2018

Život markantnog turskog glumca sve je - samo ne miran i uobičajen – Erkan Petekkaya, kojeg trenutno gledamo u popularnoj sapunici "Paramparčad", jedan je od onih takozvanih preobraćenika.

Naime, nakon – malo je reći – burne mladosti i velikih problema s alkoholizmom, glumac se okrenuo porodičnom životu i konzervativnim stavovima.

Otkad se vratio s odvikavanja od alkohola, Erkan je čak u svoje ugovore o snimanjima serijala stavio klauzulu da ne snima scene ljubljenja i seksa.

Erkana nazivaju i turskim Georgeom Clooneyjem zbog njegovog šarma i popularnosti, a tvrde njegovi obožavatelji – i sličnosti sa slavnim holivudskim glumcem.

Iako je u turskoj javnosti bio poznat po razuzdanom ponašanju, to nikad nije umanjilo njegovu popularnost, a miljenik žena je oduvijek bio, to zna i on sam.

- Svjestan sam da su zbog uloge u "Paramparčadi" mnoge kućanice zaljubljene u mene, ali se ne bunim - izjavio je jednom prilikom sjajni glumac.

Serija "Paramparčad" već je, nakon samo nekoliko prikazanih epizoda na OBN-u, postigla veliku gledanost kod bh. publike.

Nije kasno da je i vi počnete gledati od utorka do petka nakon serije Elif, u 20.50 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.