Foto: Kulenović i Huseinbegović: Vode emisiju “Danas kod nas”

Pita Denis Huseinbegović, odgovara Ajdin Kulenović: S kim bi volio sarađivati?

Autor: E. B.
11.02.2018 19:54
A
A
A

Ajdin Kulenović i Denis Huseinbegović voditelji su emisije “Danas kod nas”, koja se odnedavno prikazuje na Pinku BH. Gledaocima su odranije poznati kao domaćini zabavne emisije “U pola pet”. Popularni voditeljski dvojac i privatno se druži te dosta slobodnog vremena provode zajedno.

Naš poziv zatekao je Kulenovića i Huseinbegovića u radnim obavezama, a rado su pristali na razgovor za našu rubriku “Pita – odgovara”.

S kim bi volio sarađivati, a da to nisam ja?

- Hit pitanje. Vjeruj mi da sam sretan i zadovoljan poslom kojim trenutno radim i s kolegom kojeg imam. Mislim da ne postoji niko na svijetu s kim se u poslovnom smislu razumijem kao s tobom tako da te ne bih mijenjao nizašta.

 Kćerka ti se zove Kayra, kako će ti se zvati sin ako ga budeš imao?

- Imaš li neko lakše pitanje? Ne znam odgovor. I za Kayru nam je trebalo vremena i vremena da se odlučimo. Imamo nekoliko potencijalnih imena, ali ako bude kao s kćerkom, opet će nam trebati godina da odlučimo. Sviđaju mi se kratka i neobična muška imena. Vidjet ćemo. Ako, umjesto sina, opet bude kćerka, bit ćemo jednako u dilemi.

 Koliko si puta prepisivao na fakultetu?

- Ne znam tačan broj, ali prepisivao sam. Ko prizna, pola mu se prašta. Ali sam i učio. I naučio. S fakultetom ti je kao i sa poslom. Ako radiš ono što voliš, sve je jednostavno. Na fakultetu sam učio stvari koje su me zanimale pa mi i nije bilo teško.

 Lebron Džejms (LeBron James) ili Stef Kari (Steph Curry)?

- Kobi Brajant (Kobe Bryant). On je za mene najbolji poslije Majkla Džordana (Michael Jordan), ali ako već moram da biram između ponuđene dvojice, biram Lebrona.