FILM I TV

OBN za Valentinovo nudi ponešto i za dečke i za djevojke

Sponzorisani tekst

14.2.2018

Na praznik zaljubljenih OBN će gledateljicama pokloniti novu seriju „Bella“, a gledaocima utakmicu Lige prvaka Real Madrid – PSG. Naravno, oba sadržaja mogu gledati zajedno i tako pobijediti muško-ženske predrasude o TV sadržajima. 

Dečki će se damama pridružiti na premijeri serije “Bella“ u 17:55h, nakon “Stola za 4“. Priča je to o istinskoj ljubavi koja je vrijedna svake žrtve. Bella je odlučila žrtvovati svoj život na zapadu i moderna shvatanja zbog ljubavi prema Hazaru, koji je vodi u svoje selo na jugu Turske. Tamo će ih dočekati bijes Hazarove bivše djevojke što će zapaliti odnose između dvije porodice. Strasna ljubavni priča donijet će dosta komičnih situacija i prevrate u radnji nekrarakteristične za turske sapunice. U naslovnim ulogama nastupaju lijepi i mladi Jessica May i Tolga Mendi.

Dame bi se dečkima morale pridružiti na gledanju utakmice mjeseca Real Madrid – PSG koju OBN prikazuje od 20:35h. Pored sjajnog nogometa i vrhunskih poteza, na terenu će biti neki od najskupljih nogometaša današnjice: Neymar, Ronaldo, Balle i Mbappe. Uvodna emisija počinje već od 20:25h, a nakon odigranih 90 minuta očekuju vas analiza i svi golovi iz dva večerašnja susreta. Ovu utakmicu nazivaju finalom prije finala. Branitelj naslova protiv prvog favorita ove godine, sasvim je dovoljna preporuka za sve ljubitelje spektakla.

Provedite zimsku večer uz OBN i vrhunske premijerne sadržaje za sve spolove i generacije.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.