FILM I TV

Dru Berimur: Nisam trudna, samo sam debela!

Nezavisne novine

23.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Foto: AFP

Filmska zvijezda Dru Berimor (Drew Barrymore) s bivšim suprugom Vilom Kopelmanom (Will Kopelman) ima dvije kćerke, petogodišnju Oliv (Olive) i trogodišnju Frenki (Frankie), ali u posljednjem intervjuu ispričala je neugodnu anegdotu kada su je zamijenili s trudnicom.

Da zaista nema dlake na jeziku, te da se ne srami svog izgleda, Barimor je pokazala prilikom učestvovanja u "The Late Late Showu", u kojem ju je ugostio Džejms Korden (James Corden).

Osim o karijeri i novim poslovnim poduhvatima, 43-godišnjakinja je govorila o majčinstvu u kojem se prvi put ostvarila prije pet godina, kada je s tadašnjim suprugom dobila kćerku Oliv.

Dvije godine kasnije, ponovo je postala majka, a djevojčicu je nazvala Frenki. Obje trudnoće pokušala je što duže skrivati od medija i držati u tajnosti.

Možda joj je upravo zbog toga nepoznata žena nedavno postavila vrlo neugodno pitanje koje je Barimor sada podijelila s ostatkom svijeta.

- Bila sam s prijateljicama i djecom na ručku, a pri ulasku u restoran zaustavila me jedna žena i rekla: 'Bože, imate tako puno djece.' Ja sam joj odgovorila da nisu sva moja, te da ja imam samo dvoje, na što je ona pogledala u moj stomak i rekla: 'Da, ali sada očekujete još jedno'' - prepričavala je žustro holivudska glumica voditelju, te dodala: "Uvrijeđeno sam je pogledala, otišla i doviknula da nisam trudna, nego samo debela."

Nadovezala se kako je to bilo veliko iznenađenje za nju i da to nije bilo lijepo iskustvo, ali onda je objasnila zašto ima tolike oscilacije u kilaži.

Zbog angažmana u Netlixovoj seriji "The Santa Clarita Diet" morala je izgubiti nekoliko kilograma pa se podvrgla raznim dijetama i redovnom vježbanju.

Često je konzumirala i veganske obroke. Ali u svakoj pauzi od snimanja se opusti i vrati kilograme.

- Uhvati me neka euforija, osjećam se kao da nikada nisam jela i onda ne znam što bih prije uzela. Jednostavno jako volim hranu. Obožavam putovati svijetom upravo kako bih mogla isprobati raznoliku hranu. Zbog toga se udebljam prije novog snimanja - objasnila je slavna glumica. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.