OTVORENO O PROBLEMIMA

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" boluje od depresije

Dakota Džonson od 14. godine ide na psihoterapije

Dakota Džonson. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

30.1.2021


Američka glumica Dakota Džonson (Johnson, 31), zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" i nastavaka iz serijala filmova o bizarnom "ljubavnom" odnosu između bogataša i neiskusne sekretarice, gostujući u šou kod kolegice Dru Berimur (Drew Barrymore)otkrila je da se od svoje 14. godine bori s depresijom te da već godinama ide na psihoterapije.

- Ići ću sigurno do kraja života. Morat ću, ali to je dobro jer zapravo nikad ne prestajemo učiti kako biti ljudi. Meni psihoterapije pomaže i zahvalna sam na tome. Sretna sam i što me okružuju ljudi koji me potiču da govorim o svojim problemima i da se otvorim - ispričala je glumica.


Scena iz filma "Pedeset nijansi sive". Agencije

Kazala je i kako je poseban izazov za nju bio period karantine, tokom kojeg je učestvovala u online kursevima psihologije kako bi se lakše nosila sa svojim problemima u novonastalim okolnostima.

Ovih dana Džonson promoviše svoj novi film "Our Friend", u kojemu glume Kejsi Aflek (Casey Affleck) i Džejson Sigal (Jason Segel), a mnoge je nasmijala i kad je otkrila kako se povremeno koristila imenom Džordža Klunija (George Clooney) da bi si osigurala rezervacije u restoranima. Kluniju to, čini se, nije smetalo.

- Javio mi se jedan dan i rekao: "Čuo sam što si napravila", a ja sam se sledila, ali bio je totalno cool oko toga na kraju - ispričala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.