SKRASILA SE

Ema Votson odustala od glume

Glumica trenutno ne preuzima nove obveze

Votson: Odustala od holivudskog života. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

24.2.2021


Ema Votson (Emma Watson) odriče se holivudskogstila života kako bi se skrasila sa svojim zaručnikom.

Sudeći prema izjavi njenog agenta, 30-godišnja glumica odustala je od glume, barem na neko vrijeme, prenosi "Daily Mail Australia". Njen agent izjavio je još kako glumica trenutno ne preuzima nove obveze.

Tabloid izvještava da dječija zvijezda koju je proslavila uloga u "Harryju Potteru" želi provoditi više vremena sa svojim zaručnikom, biznismenom Leom Robintonom s kojim je u vezi oko 18 mjeseci.

Izvor je rekao kako par možda želi i porodicu. Par je navodno nekoliko sedmica u januaru potajno živio na Ibici, provodeći jutra čitajući novine uz "smoothieje u veganskom kafiću"


Votson i Robinton: Planiraju proširenje porodice. Agencije

Votson se sad vratila u Los Anđeles s Robintonom, koji navodno puno zarađuje na prodaji legalne marihuane u Kaliforniji.

Votson se našla pod svjetlima reflektora kad je imala samo deset godina, glumeći Hermione Grandžer (Granger) u prvom filmu o malom čarobnjaku, a u istoj ulozi pojavljivala se i u svim nastavcima.

Kasnije je glumila u filmovima kao što su "Bling Ring", "The Perks of Being a Wallflower", a posljednja uloga bila joj je 2019. u drami "Little Women". U međuvremenu, 2017., glumila je u rimejku "Ljepotice i zvijeri" uz Dena Stivensa (Dan Stevens).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.