TRANSFORMACIJA

Rijetko ko bi prepoznao slavnoga oskarovca na setu filma o porodici Guči

Džared Leto pojavio se s vidno punijom linijom, proćelavom glavom i brkovima

L. K. P.

18.3.2021

Leto na setu filma o porodici Guči. Agencije

Proslavljeni britanski reditelj Ridli Skot (Ridley Scott) uhvatio se u koštac s filmskom ekranizacijom života članova slavne modne porodice Guči (Gucci), a nakon što su Lejdi Gaga (Lady) i Adam Drajver (Driver) svojim transformacijama na filmskom setu brojne uspjeli oduševiti, red je došao na Džareda Leta (Jared). Oskarom nagrađeni glumac zahvaljujući ulozi Paola Gučija postao je gotovo neprepoznatljiv.

Nalik glumačkim kolegama poput Kristijana Bejla (Christian Bale) i Danijela Dej Luisa (Daniel Day Lewis), 49-godišnji Leto na filmskom platnu slavu je stekao svojim brojnim transformacijama, a posljednja u nizu odnosi se na lik Paola Gučija, sina Alda Gučija zaslužnog za proboj njihovog porodičnog brenda na svjetsku modnu scenu.

Scene filma o porodici Guči pod rediteljskom palicom Ridlija Skota trenutno se snimaju u Milanu, a dežurnim paparazzima nije uspio promaknuti gotovo nepreoznatljiv glumac Leto.

U ljubičastom odijelu od samta u duhu 70-ih, slavni oskarovac na setu se pojavio s vidno punijom linijom, proćelavom glavom i brkovima još jednom potvrdivši svoju titulu glumca spremnog na drastične transformacije s ciljem zadovoljavanja zahtjevnih filmskih uloga.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.