NJUJORK

Prve fotografije sa seta serije "Seks i grad" objavio komšija koji je gledao snimanje

Fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak popularnih dama iz serije

Nova sezona nosi naziv „Just like that“. Arhiva

M. B.

14.7.2021

Na internetu su osvanule prve fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", a kako je objavljeno na Instagramu, fotografije je napravio komšija koji živi u obližnjoj zgradi.

Nova sezona serije „Seks i grad“ nosi naziv „Just like that“, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak popularnih dama iz serije. Jednom od njih se posebno posrećilo te je uspio snimiti sve glavne likove na setu i tako zabilježi prve kadrove sa seta.

- Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu - objasnio je odsutnost lika Samante Džons direktor programa HBO-a, Kejsi Blojs.


Nove priče i zapleti

Rekao je i kako nova sezona ne pokušava da bude nova verzija „Seksa i grada“.

- Ne pokušavamo da kažemo da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetim. Ovo je priča o ženama u pedesetim i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama - rekao je Blojs.

Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.


Nova serija bez Samante

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljke mode koje već analiziraju odjevne kombinacije omiljenih likova. Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je advokatica Miranda odjevena praktično i udobno, Šarlot je i dalje verna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Keri očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

Novi modni trendovi, kao i nove priče bez Samante nisu samo ono što će nas iznenaditi u ovom nastavku kultne serije Seks i grad.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.