POZNATA GLUMICA

Šeron Stoun konačno otkrila zbog koje uloge je izgubila starateljstvo nad sinom

U podcastu "Table for Two" ispričala je kako se gubitak starateljstva dogodio u trenutku kada je dosegnula vrhunac slave

Šeron Stoun. Printscreen

H. J. I.

8.3.2023

Glumica Šeron Stoun (Sharon Stone) osvrnula se na gubitak starateljstva nad svojim sinom prije 15 godina.

U podcastu "Table for Two" ispričala je kako se gubitak starateljstva dogodio u trenutku kada je dosegnula vrhunac slave. Glumica smatra da je bila "unaprijed osuđena" u sporu oko starateljstva zbog uloge u filmu "Sirove strasti".

Zlostavljanje od strane sistema

- Sudija je pitao moje dijete, mog malenog dječaka: "Znaš li da tvoja majka snima erotske filmove?". To je bilo zlostavljanje od strane sistema. Nisu mogli znati kakva sam majka jer sam snimila taj film - ispričala je Šeron i dodala:

- Ljudi snimaju bez odjeće i to se prikazuje na televiziji. Možda ste vidjeli šesnaestinu sekunde moje golotinje  i izgubila sam starateljstvo nad djetetom.

Roan usvojen 2000. godine

Podsjećamo, Šeron je s bivšim suprugom Filom Bronstejnom (Phil Bronstein) sina Roana usvojila 2000. godine. Tri godine kasnije Bronstejn je podnio zahtjev za razvod koji je finaliziran 2004. godine.

Glumica je, prenosi Index.hr, tada tražila primarno starateljstvo nad Roanom, koji je tada imao 8 godina. Sudija je na kraju odbio njen zahtjev navodeći da mu "Bronstejn može pružiti stabilnije uvjete."

Nakon razvoda od Bronstejna, Stoun je usvojila još dva dječaka.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.