HOLIVUD

Sin slavnog glumca krenuo očevim stopama, glumit će u novom filmu Taike Vaititija

Donedavno skrivan od očiju zainteresiranih medija 16-godišnji Aran je oca pratio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa

Kilijan Marfi. Platforma X

H. J. I.

9.2.2024

Aran Marfi (Murphy), sin irskog glumca Kilijana Marfija (Cillian Murphy), krenuo je očevim glumačkim stopama.

Donedavno skrivan od očiju zainteresiranih medija 16-godišnji Aran je oca pratio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa te uživo pratio veliki uspjeh oca koji je prvi put osvojio prestižnu nagradu za svoju ulogu u filmu Oppenheimer. Čini se da je holivudsko bještavilo oduševilo mladog Arana koji će uskoro debitirati u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Aran će glumiti u filmu Taike Vaititija (Waititi) "Klara and The Sun", adaptaciji bestselera New York Timesa Kazua Ishigura, britanskog pisca japanskog podrijetla i dobitnika Nobelove nagrade za književnost. Mladi glumac utjelovit će lika po imenu Rik (Rick), a ostatak glumačke ekipe čine Džena Ortega (Jenna) i Ejmi Adams (Amy).

Klara i sunce prati Klaru, umjetnu prijateljicu osmišljenu da spriječi usamljenost. Klaru kupuje majka i tinejdžerica Džozi, koja obožava svoju novu robotsku družicu, ali boluje od misteriozne bolesti. Adaptaciju scenarija potpisuje Dahvi Valer (Waller), a film je priča o Klarinoj potrazi da spasi Džozi i one koji je vole od slomljenog srca i kako u tom procesu Klara uči snagu ljudske ljubavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.