NOVI OMILJENI PAR

Kćerka Monike Beluči ljubi plavookog Italijana: Zamijenit će Alena Delona u adaptaciji filma iz 1963.

Deva uživa u ljubavi s italijanskim glumcem Saulom Nanijem

Saul i Deva. Instagram

E. Ag.

18.3.2024


Deva Kasel (Cassel), 19-godišnja kćerka Monike Beluči (Monica Belucci) i Vensana Kasela, ljepotu je naslijedila od majke, što bi mnogi protumačili kao "sretnu okolnost". Ta vanvremenska ljepota otvorila joj je vrata u svijet mode.

Na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa snimanja i modnih revija na kojima je nosila komade najvećih modnih kuća, a nerijetko se pojavi i koja fotografija koja oslikava njen ljubavni život.

Deva uživa u ljubavi s italijanskim glumcem Saulom Nanijem (24) već nekoliko mjeseci. Ipak, ako ste pomislili da Deva bira muškarce poput svoje majke, ona malo više vodi računa o estetici - da to tako nazovemo.

Saul je ujedno i njen prvi momak kojeg je predstavila javnosti, a svjetski mediji pretpostavljaju da je on i prvi kojeg su njeni roditelji upoznali. I dok njihove najnovije fotografije baš ne svjedoče tome da je Deva našla ljepotana, fotografije sa "Dior" revije krajem januara nam daju mnogo bolji uvid u njegovu pojavu.

Modno usklađeni, Deva i Saul su pozirali fotografima držeći se za ruke, dok su istovremeno izgledali kao pravi "it" par. Nosila je svoj bež trenč s kaišem sa crnim dugačkim čizmama, zlatnim naušnicama i klasičnom "Dior" torbicom. Izgled bez napora, ali upečatljiv, savršeno se uklapao s nenametljivim izdanjem njenog plavookog momka.

Saula ćemo uskoro gledati u Netflix adaptaciji filma "Leopard" iz 1963. i on će zamijeniti slavnog zavodnika Alena Delona. Njemu će se pridružiti i Deva u vodećoj ulozi, koju je u filmu tumačila Klaudija Kardinale.

Od njih se očekuje da će postati novi omiljeni par s malih ekrana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.