ZAVRŠETAK PRIČE

Kit Harington otkrio zašto HBO više ne radi na spin-offu o Džonu Snou

Vijesti o spin-ofu prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio istražiti šta se dogodilo

Kit Harington u seriji Igra prijestolja. You Tube

D. R.

10.4.2024

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-off serija o njegovom liku iz "Igre prijestolja" više nije u aktivnom razvoju.

Harington je ove vijesti otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma "Blood for Dust". Glumac je rekao da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi te da se nada da će u budućnosti opet raditi na spin-ofu. 

- Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam htio da procuri da se razvija i nisam htio da ljudi počnu teoretizirati, biti uzbuđeni oko toga ili jednostavno mrziti tu ideju, kad se serija možda nikada neće dogoditi. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki kut i vidiš isplati li se.

Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli pronaći pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili prestati raditi na njoj. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - komentirao je glumac za ScreenRant.

Vijesti o spin-ofFu prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio istražiti šta se dogodilo s Džonom Snouom (Jon Snow) nakon završetka priče u osmoj sezoni Igre prijestolja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.