(Foto: Portali)

(Foto: Portali)

Aleksandra Prijović otkrila strogo čuvanu tajnu o Filipu staru 17 godina

Autor: Avaz.ba
21.09.2017 20:17
A
A
A

Filip Živojinović je izgubio nevinost sa jednom poznatom pjevačicom! Sinu Bobe Živojinovića je u petnaestoj godini "skinula mrak" starija koleginica njegove djevojke Aleksandre Prijović.

Dugo krio od svih

- On je odmalena bio u epicetru kada je estrada u pitanju, najviše zahvaljujući maćehi Breni. Tako je i upoznao i sve pjevačice i pjevače sa domaće scene, a među njima je bila estradna umjetnica koja ga je kasnije uvela u svijet odraslih. To ne zna skoro niko - priča izvor blizak Živojinoviću i dodaje i da za prvu djevojku sa kojom je Filip bio ne znaju ni Boba ni Brena:

- Filipu je bilo glupo da im kaže, a i ta pjevačica ga je zamolila da se to nikad ne sazna. Međutim, pošto on sa Prijovićevom ima ozbiljne namjere, odlučio je sve da joj ispriča, pa tako i taj momenat - kaže izvor.

Živojinovićeva djevojka nije ljubomorna na ovu pjevačicu jer je svjesna da je to između nje i Filipa bilo davno i beznačajno:

- Aleksandri je glupo da pokaže toj pjevačici da zna za nju i Filipa, pa se pravi luda kada se sretnu. U početku joj je bilo malo neprijatno, ali je to davno prevazišla. Pa i Filip sreće njene bivše momke, šta tu ima čudno - zaključuje sagovornik, a prenosi Informer.


Aleksandra sve zna

I sama Prijovićka potvrdila je ova saznanja preksinoć u emisiji "Amidži šou" na Pinku, ali nije željela da imenuje kolegicu:

- Filip je izgubio nevinost kada je imao 15 godina. Znam i sa kim, ali je glupo da ja pričam o tome - rekla je Prija.