JET SET

Dodjela modnih nagrada u Londonu: Rita Ora pokazala bujno poprsje, zablistala Irina Šajk

Piše: E.S.

6.12.2017

Dodjela modnih nagrada koja je preksinoć održana u Londonu bila je prilika za brojne slavne dame da još jednom zablistaju u svojim glamuroznim kreacijama na crvenom tepihu. Najveću pažnju je plijenila lijepa manekenka Irina Šajk (Shayk), koja je nosila haljinu s visokim prorezom, te Karli Klos (Karlie Kloss) u dugoj crvenoj toaleti. 

Bivša djevojka nogometaša Kristijana Ronalda (Cristian) pokazala je vitke noge i besprijekornu figuru. Noge je hrabro pokazivala i manekenka Hejli Boldvin (Hailey Baldwin) u ultrakratkoj crnoj haljini.

Pjevačica Rita Ora pojavila se u glamuroznoj haljini u koju je jedva stalo njeno bujno poprsje, dok se, za razliku od nje, „plus size“ model Ešli Graham (Ashley) pojavila u najčednijem izdanju do sada.

Članica britanske kraljevske porodice Lejdi Amelija Vindstor (Lady Amelia Windsor) hrabro je „uskočila“ u poluprozirnu haljinu, dok je slavna plavuša Pamela Anderson zablistala u šljokičastoj crnoj kreaciji u kojoj je otkrila tek golo rame.

Zakopčana „do grla“ bila je i pjevačica Selena Gomez, koja se odlučila za viktorijanski izgled.

Ove godine nagrađeni su, između ostalih, Kristofer Bejli (Christopher Bailey) za izuzetan doprinos britanskoj modi, Krejg Grin (Craig Green) je britanski dizajner godine kada je u pitanju muška moda, dok je priznanje za žensku modu otišlo u ruke Džonatana Andersona (Jonathan).

Specijalno priznanje za inovacije dobila je Stela Mekartni (Stella McCartney), dizajner godine je Raf Simons, model godine Advoa Aboa (Adwoa Aboah), a Donatela Versače (Donatella Versace) je ikona stila.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.