JET SET

Georgina napokon progovorila o vezi s Kristijanom, kojeg godinama prozivaju da je homoseksulac

Avaz.ba

7.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

 Georgina Rodrigez (Rodriguez), zaručnica Kristijana Ronalda (Cristiano) i majka njegovog najmlađeg djeteta, prvi put je otkrila detalje o njihovoj vezi.

Iako se šuškalo da ju je nogometaš za vrijeme trudnoće prevario s portugalskom starletom Načom Sofijom (Natacha Sofija), Ronaldo je glasine porekao, a par je očito brzo prešao preko svega jer im u vezi trenutno samo cvjetaju ruže.  

Paparaco fotke

Kristiano je Georginu prvi put primijetio na eventu modne kuće "Dolce&Gabbana" 2016. godine, a u to vrijeme, ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. 

Ubrzo nakon toga su prohodali, ali kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke paparaco fotke, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. No, nije dugo bila nezaposlena - veza s najpoznatijim nogometašem na svijetu, ali i njen atraktivni izgled, brzo su joj osigurali posao modela. 

No, njena karijera bila je kratkog vijeka, jer je Georgina brzo ostala trudna. A čini se da će i budući angažmani trebati pričekati, jer se 22-godišnjakinja sada odlučila potpuno posvetiti majčinstvu, iako je brzo nakon porođaja pokazala manekensku figuru.  

Georgina i Ronaldo sredinom novembra ove godine dobili su kćerku Alanu Martinu, a osim nje, Kristiano ima još troje djece koje su mu rodile surogat-majke.  

- Djeca su naša najveća radost. Čim se probudimo, izgrlimo ih i izljubimo - otkrila je Georgina u intervjuu za španjolski časopis Hola i dodala da su od rođenja svog biološkog djeteta Kristijano i ona još sretniji i zaljubljeniji.

Zanimljivo jest da netom prije no što je upoznao Georginu, Kristijano je na jednoj utakmici kolegi iz suparničke ekipe, koji ga je nazvao homoseksualcem, odgovorio: "Da, gej sam, ali jako bogati gej", a o njegovoj seksualnoj orijentaciji šuškalo se već i puno ranije. 

Još dok je bio u vezi s ruskom manekenkom Irinom Šajk, kružile su glasine da je nogometaš plaća da mu u javnosti glumi djevojku samo kako se ne bi doznalo da je gej. 

Prate ga priče

Ipak, sumnjamo da bi manekenka pet godina glumila nečiju djevojku samo zbog novca, jer već je tada imala uspješnu karijeru te je upravo na poslu upoznala i Ronalda, kada su 2008. godine oboje bili zaštitna lica modne kuće Armani. 

No, paralelno s glasinama o njegovoj seksualnosti, Ronalda oduvijek prate i priče o tome da je ženskaroš te da ne može biti vjeran samo jednoj ženi, a to je navodno bio i razlog njegovog prekida s Irinom. Što je prava istina, možda nikada i nećemo doznati. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.