JET SET

Rada otkrila istinu o svađama sa Harisom, terapijama i zbog čega je najviše plakala!

Avaz.ba

7.12.2017

Rada Manojlović među prvima je na estradnoj sceni priznala da je tražila pomoć psihologa u trenucima kada joj je bilo teško. Sada ona otkriva i da je nedavno išla na nove terapije za smanjivanje bijesa.

Među jedinim sam kolegicama koja je u jednom trenutku rekla da je išla kod psihologa na seanse. Tada sam otišla nekoliko puta, a nedavno sam išla na seanse za smanjivanje bijesa, ali to nije liječenje. Jednostavno razgovaraš s nekim ko može da ti sa stručne strane pruži podršku kako da određene situacije preboliš i prevaziđeš. Imam želju da odem na meditaciju jer mi je ponekad potrebno da se isključim od svega, da bih ostala zdrava, prije svega - rekla je pjevačica.

Rada iza sebe ima deset godina iskustva na estradnom nebu, ali nikada nije razmišljala da se povuče iz ovog posla, već se trudi da iz svih teških situacija izađe kao pobjednik.

- Nisam još došla do tog trenutka da razmišljam da napustim karijeru. Mislim da se ozbiljne stvari trebaju dogoditi da bi to učinila. Kao u svakom poslu, tako i kod nas pjevača postoji ona dobra i loša strana medalje. Kada dođe do tih trenutaka, uvijek se okrenete iza sebe, vidite šta ste sve postigli i dođete do zaključka da se niko ne predaje na pola puta zbog neke prepreke - poručuje pjevačica i dodaje da joj je najveći kritičar u životu kako za privatne tako i poslovne stvari mlađa sestra Maja.

- Najveći i najstroži kritičar u životu sam zapravo ja, sama sebi. Bit ću iskrena i reći ću da me ni sestra mnogo ne štedi, jer onaj koji te najviše voli, taj te najviše i kritikuje - iskrena je Manojlović.

Posljednjih godina bilo je lijepih trenutaka u njenom životu, ali i onih ružnih zbog kojih je zaplakala.

  - Najteže sam se osjećala kada sam ostala bez glasa. Tada sam plakala po cijeli dan. Isto je bilo i kada sam imala problema sa kičmom i kada sam se ukočila. Tada nisam mogla da nastupam i bila sam očajna. To mi je nekako najteže palo i mislila sam da ne može biti gore - priča Rada.

Rada Manojlović otkriva oko čega se svađa sa dečkom Harisom Berkovićem.

Nećete vjerovati, ali Haris i ja se najviše svađamo oko hrane. Kod nas u vezi je najveći problem to šta ćemo da jedemo. Ali ja uvijek idem linijom manjeg otpora i prva popustim u nekim ključnim situacijama. Ne želim jednostavno da se raspravljam oko takvih stvari, dok on obožava da vodi polemiku i ubjeđuje me da nisam u pravu. Valjda su neki muškarci takvi da vole ponekad malo više da zvocaju. Zato ja, kao svaka pametna žena, spustim loptu - kaže Rada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.