JET SET

Poslije potresne poruke, oglasila se Nataša Maza: Oženjeni pjevač je htio da me siluje

Avaz.ba

7.12.2017

Pjevačica je na Facebooku objavila oproštajnu poruku kojom je potpuno zbunila i zabrinula svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži, a sada je otkrila o čemu je riječ.

Nataša Maza je prokomentarisala svoj status i otkrila fanovima sa kakvim problemima se nosi.

- Određeni zdravstveni problemi upotpunjeni lošim događajima u posljednje vrijeme naveli su me da napišem to što sam napisala. Ne bih baš to nazvala najavom samoubistva, već samo povlačenjem, jer sam nemoćna da se borim i izborim. Da hoću da se ubijem, učinila bih to bez najave, u tišini svog doma - kaže Nataša.

- Voljela bih da se nisam rodila kao transrodna osoba, a još više bih željela da se više niko ne rodi takav. Nažalost, istina je drugačija. S druge strane, širenje nogu je vijekovima prihvaćeno. Propagiranje starleta i prostitucije navodi da svi kolektivno treba da širimo noge jer će nam u životu biti mnogo lakše - kaže ona i dodaje da želi da uđe u neki rijaliti. 

Ona je otvorila dušu i progovorila o bolnoj temi, a u pitanju je pjevač koji je pokušao da je siluje.

 

- Svi mi se nabacuju. Političari su diskretni, dok su estradnjaci vrlo navalentni. Jedan folk pjevač je čak pokušao da me siluje u garderobi jedne televizije. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo - vjerni muževi i velike zvijezde - rekla je ona. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.