JET SET

Kim Kardašijan o njezi kose

Avaz.ba

15.12.2017

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan prije nekoliko mjeseci predstavila je svoju platinasto-plavu kosu, a nedavno je skratila duge uvojke u kratak asimetrični lob.

Kako bi održavala svoju savršenu boju, a posebno korijen kose Kim Kardašijan je otkrila da je bila prinuđena sate i sate da provodi kod frizera.

- Provela sam posljednjih nekoliko dana blajhajući korijen kose. O moj bože, čak 13 sati. Ova plava boja zahtjeva veliko održavanje - požalila se starleta na Twitteru.

Ali, ovo nije iznenađenje za Kim, koja se prilikom prelaska iz brinete u plavušu podvrgla sličnom dugotrajnom procesu.

- Kada sam prelazila u plavu boju, bila sam uplašena da li će se oštetiti moja kosa - rekla je za "People style" neposredno nakon predstavljanja svoje transformacije.

- U prvom dijelu tretmana bilo je potrebno 12 sati za bojenje moje kose - objasnila je i dodala da je "nakon toga farbala kosu još pet sati".

Koliko je ponosna na svoju novu frizuru i boju govore fotografije koje rijaliti-zvijezda redovno objavljuje na društvenim mrežama. U prvom planu je njena kosa do ramena, a mnoge su posebno oduševili romantični talasi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.