JET SET

U novom spotu: Neno Murić oženio Anu Bavrku

Piše: Avaz.ba

26.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Prije dva dana Neno Murić u Sarajevu snimio  je spot za novu autorsku pjesmu „Ukrao sam je“. Glavna uloga pripala je prelijepoj manekenki Ani Bavrki. 

Spot su snimali na nekoliko lokacija, a jedna od njih bila je i glavna sarajevska ulica Ferhadija. Kada su njih dvoje prošetali u smokingu i vjenčanici, oduševljeni prolaznici nisu mogli skinuti poged. 

Onima koji su prepoznali pjevača bilo je drago da je izabranica njegovog srca baš ljepotica kakva je Ana. Nisu znali da je ovo snimanje spota, koji je režirao Safet Hadžimusić. Uz veliku ekipu asistenata i statista, režiser Hadžimusić nije imao kompliciranih situacija. Uz njega su stajali Arnej Misirlić, Adis Bajtarević i Faris Kruščica, te beauty centar „Kultura Ljepote“ koji su se brinuli za svaki detalj.

- Spot je ispričana ljubavna priča između dvoje mladih ljudi koji pokušavaju sakriti svoju ljubav od roditelja, te se dogovore da mlada bude „ukradena“.

Vrlo dinamičnu i pjevljivu pjesmu, na kojoj su uz mene radili kompozitor Alen Ruvić i aranžer Senad Drešević, upotpunio je dinamičan i razdragan spot vrhunske kvalitete, koji, siguran sam, gledaoce neće ostaviti ravnodušnim. 

Snimali smo na nekoliko različitih lokacija, a najzanimljiviji dijelovi su oni u glavnoj ulici i na Bijeloj tabiji. Ekipa koja je bila zadužena za snimanje fantastično je funkcionirala i svi su dali svoj maksimum, zato se spot i nije predugo snimao. 

Bez obzira na zahtjevan scenarij, završili smo ga sa zalaskom sunca - rekao je Murić za portal avaz.ba. 

Promocija spota i pjesme bit će održana 30. decembra u 19 sati na oficijelnom youtube kanalu Nene Murić, a onda će krenuti televizijska i radijska promocija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.