JET SET

Estradni skandali koji su obilježili 2017. godinu

Avaz.ba

29.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Prethodna godina bila je turbulentna, velikodušna u obećanjima, a škrta u ispunjenjima, ali čini se da su javne ličnosti i na domaćoj i na svjetskoj sceni, ispunile i više nego što su obećale. 


SKANDAL-MAJSTOR GODINE: ACA LUKAS

I ranije je važio za skandal-majstora, ali u 2017. nadmašio je samog sebe! U prvom redu, zbog burnog razvoda od supruge Sonje, poslije kojeg je predstavio novu ljubav Branislavu Pašajliju, da bi je ubrzo ostavio, a potom se žestoko posvađao sa Sonjom, koja ga je optužila za nasilje, što je pjevač i priznao, iako, tvrdi, nije bio kriv. Lukas je krajem godine navodno napustio i „Zvezde Granda“, a ostat će upamćena i njegova silna otvorena pisma na Instagramu, od kojih je mnoga obrisao. U 2018. mogao bi možda da se uozbilji, s obzirom na to da će postati djed!


POSRNUĆE GODINE: MARINKO ROKVIĆ

Prije godinu imidž folk pjevača kao odmjerenog gospodina srušio se u trenu, zahvaljujući tome što je na parkingu beogradskog tržnog centra napravio neoprostivu scenu. Marinko se potukao zbog mjesta za parkiranje s jednim mladićem, čija ga je djevojka takođe optužila za nasilje. I pored brojnih osuda postao je zvijezda društvenih mreža, na kojima je proglašen za srbijanskog Čaka Norisa – u 63. godini.

POBJEDNICA GODINE: NATAŠA BEKVALAC

Sjećate li se da se Nataša razvela početkom prošle godine? Nije ni čudo ako ste zaboravili, jer je rastanak od Ljube Jovanovića ubrzo pao u sjenku trudnoće i nove svadbe pjevačice, koja je riješila da treću sreću potraži sa Lukom Lazukićem. 

AMBICIJA GODINE: DARA BUBAMARA

Dara Bubamara je velika zvijezda, ali samo kada sama priča o sebi. U stvarnosti, nekada simpatična folk pjevačica ne spada u prvu ligu izvođača, bar kada je o koncertima riječ, pa je izgleda riješila da dokaže suprotno, zakazavši koncert u „Areni“. Za sada su prodate samo VIP lože, ali do 21. aprila ima vremena... Bit će to jedna veoma duga kampanja!

TRUDNICA GODINE: ANA IVANOVIĆ 

Ono o čemu se dugo šuškalo, nekada najbolja teniserka na svijetu objavila je krajem prošle godine. Ana čeka dijete sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom (Bastian Schweinsteiger), a da ne žali za lopticom i mrežom, pokazuju njene slike na društvenim mrežama, na kojima reklamira svjetske brendove. Sve u svoje vrijeme!

SRAMOTA GODINE: IVAN MARINKOVIĆ

Čovjek, koji živi od statusa „bivši muž Goce Tržan“, uspio je da, kako sam kaže, napravi prvu rijaliti bebu, i to iz prvog pokušaja. Povećanje nataliteta uvijek je dobra vijest, samo je žalosno što se Ivan i buduća majka njegovog djeteta, Miljana Kulić, svađaju i vrijeđaju pred kamerama u „Parovima“. A Marinković je trudnicu i javno pozvao da abortira. 

USPON GODINE: MILICA PAVLOVIĆ

Ona svake godine u svakom pogledu sve više napreduje, a u 2017. uspjela je ne samo da niže pjevačke uspjehe, održavši turneju i u Australiji, već se njena fotografija našla i na stranicama britanskog izdanja magazina „Elle“. Milica i zvuči i izgleda svjetski, a u 2018. vidjet ćemo da li su joj granice Srbije i regiona postale tijesne.

LJUBAVNI TROUGAO GODINE: SLOBA, LUNA I KIJA 

Tek što je između oženjenog Slobodana Radanovića i slobodne djevojke Lune Đogani buknula ljubav, u rijaliti „Zadruga“ ušla je i njegova zakonita supruga Kristina Kockar, koja je očito riješila da naplati bol i poniženje. Očekuje se i ulazak Luninih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, kao i Kijinog novog momka Andrije Lazovića, pa da cirkus bude kompletan... Za rejting sigurno neće biti štetan!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.