JET SET

Zlata vrijedi: Jelena Karleuša isprozivala Sašu Popovića pred punim klubom

Telegraf

Avaz.ba

3.1.2018

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović reprizu Nove godine dočekali su uz hitove Jelene Karleuše koja je u centru Beograda napravila spektakl.

Saša i Suzana u klub su stigli sat vremena prije nego što je Jelena počela da pjeva i sa nekoliko prijatelja smjestili su se u separe. 

Nakon prve dvije pjesme Jelena je publici poželjela dobro veče i sretnu 2018. godinu, a onda je pozdravila svoju porodicu koja je došla da je podrži, kao i Sašu Popovića.

- Drago mi je što ste došli u ovolikom broju. Znate šta, neću puno da pričam, poslije ćemo to, srceparajuće poruke i tako dalje. Pozdrav svima. Znam da mi je suprug tu, članovi porodice...Čula sam da je stigao jedan jako bitan čovjek u mojoj karijeri. On se zove Saša Popović, negdje sjedi... Sale, ćao! - počela je Jelena.

Instagram

Nakon što je ugledala gdje Saša sjedi, Jelena mu se direktno obratila i prozvala ga pred krcatim klubom.

- Ćao, ćao! E, super... Gledaj sad, Sale, šta ti imaš za "dž" u "Zvezdama Granda"! Pazi... Ni dinara čovjeku ne uzimam, a vjerujte, zlata vrijedim! Sad ćemo to i da pokažemo - rekla je Jelena u svom stilu dok je okupljena publika, smijući se Karleušinim riječima, pokušavala da "uhvati" Popovićevu reakciju.

Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.