JET SET

Ana Nikolić o majčinstvu: Neću određivati Tari s kim da se druži

Avaz.ba

4.1.2018

Poznata pjevačica Ana Nikolić otkrila je za medije kako izgledaju njeni prvi dani majčinstva, ali i kakav je njen emotivni status.

Nakon razvoda koji je potresao javnost, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su svoj odnos držali daleko od medijske pažnje, te i ne čudi zbog čega poznata pjevačica nije željela da govori o tome. 

Kako Ana kaže, za ovaj svoj poduhvat ima veoma dobar razlog.

- Nikada nisam pričala o svom braku, čak sam se i tajno udala. Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod. Nisam vas zvala na vJenčanje, ne želim sa vama da dijelim ni svoju privatnost. Jedino što mogu da kažem jeste da je Stefan divan otac. Privržen je Tari, ona ga obožava, i to je meni najvažnije - kazala je Ana.

Ipak, na pitanje o tome da li je sebi poželjela novu šansu za ljubav, Ana je imala odgovor koji je iznenadio sve.

- Uvijek sam znala da iznenadim i nikada nisam bila predvidiva - rekla je Ana za Svet.

Kako je malena Tara rođena u periodu kada je na domaćoj estradi nastao pravi bebi bum, Ana Nikolić otkriva da li će se njena djevojčica družiti sa djecom ostalih poznatih zvijezda. 

- Sretnem Seku kod našeg druga Laze šminkera, lijepo se pozdravimo i ispričamo. Ako Tara bude željela da se druži sa Jakovom, to će biti lijepo, ali ja nisam ta koja će njoj birati društvo. Ni meni niko nije određivao sa kim ću se družiti, a sa kime neću. Ne bih imala problem da se druži sa bilo čijim djetetom, ali nikada joj ne bih ni nametala da provodi vrijeme sa nekim samo zato što sam ja dobra sa roditeljima te djevojčice ili dječaka - ispričala je pjevačica.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.