JET SET

Sportisti skupo plaćali ljubavne avanture: Starlete ih zavodile pa im ucjenama uništavale život

Avaz.ba

9.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Foto: Agencije

Bogati, zgodni, uspješni i popularni sportisti oduvijek su bili meta starleta. No, mnogi od njih naišli su na one pogrešne pa su skupo plaćali ljubavne avanture. Nekima su uništene karijere, ucjenjivani su, iskorišteni i ostavljeni slomljenog srca. 

 

Dobro isplanirano

Jedan od njih je NFL igrač Von Miler (Miller). On je postao meta ucjene bivše ljubavnice Elizabet Ruiz (Elizabeth). Kako bi se osvetila slavnom američkom sportisti zato što je ostavljena, Elizabet ga je počela ucjenjivati kako ne bi objavila snimak njihovog seksa. Tražila je čak 2,5 miliona dolara. Iako je strahovao da će ostati bez sponzorskih ugovora, Miler je odlučio da ne plati ucjenu, a sud je poslije zabranio kopiranje i javnu distribuciju videa.

 

Jedna od najpoznatijih porno-glumica Liza En (Lisa Ann) tvrdi da je 25 posto slavnih NBA igrača meta ucjena. Djevojke ih, naime, odvedu u krevet, a samo nekoliko dana nakon odnosa s njima ih zovu i ucjenjuju. Cilj tih prostitutki je da tokom večeri dođu do dokaza o njihovom odnosu, koji poslije iskoriste. Dodala je kako košarkaše s kojima spavaju, ne biraju slučajno nego je sve dobro isplanirano. Prvo se raspitaju jesu li u braku ili vezi. Ako nisu, onda im nisu ni zanimljivi.

Ozbiljna veza

Engleski fudbaler Luk Foster (Luke) bio je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom Beki Nikolson (Becky Nicholson). Šest godina su bili zajedno, imali dijete, planirali vjenčanje, ali je onda uslijedio šok. Beki je ostavila njega i dijete i otišla s fudbalerom Džejmijem Vardijem (Jamie Vardy). Ni mladi fudbaler Real Madrida Teo Ernandez (Theo Hernandez) nije prošao sjajno. Ruska starleta Luisa Kremleva optužila ga je za seksualni napad te na taj način pokušala iznuditi novac. No, njene optužbe su u potpunosti odbačene, piše Kurir.

Aura Ruiz (Aurah), djevojka Hesea Rodrigeza (Jese Rodriguez), nema problem da javno prizna da iskorištava dečka. Čak se time i hvali. Od njega traži da joj kupuje skupe poklone te mu uzima sedmični džeparac od 6.000 eura kako ne bi morala ništa raditi.

Razorila prijateljstvo

Vanda Nera (Wanda) uspjela je pokvariti prijateljstvo dvojice poznatih fudbalera Maksija Lopeza (Maxi) i Maura Ikardija (Icardi). Ona je bila u braku s Lopezom, ali to nije spriječilo zgodnu plavušu da zavede njegovog najboljeg prijatelja Ikardija. Vanda je počela slati poruke Ikardiju, a onda ga je pozvala da pođe na krstarenje sa Maksijem i njom. Nesretni Lopez ni slutio nije šta će se dogoditi, prihvatio je da njegov prijatelj ide s njima. Na krstarenju je došlo do prekida prijateljstva i početka nove ljubavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.