JET SET

Zvijezda serije ''Uvod u anatomiju'' puno toga zamjera Vudiju Elenu

( Agencije)

Avaz.ba

11.1.2018

Društvene mreže već su nekoliko godina glavno sredstvo za iskazivanje vlastitog mišljenja, posebice kad se radi o kritiziranju.

To vrlo dobro zna i glumica Elen Pom Pompeo (Ellen) koja je prije nekoliko dana na svom Twitteru javno prozvala jednog od najnagrađivanijih reditelja svih vremena – Vudija Elena (Woody Allen).

Glumica se osvrnula na brojne napade na slavnog reditelja kojima ga se optužuje za dugogodišnje zlostavljanje kćerke Dilen Ferou (Dylan Farrow).

- Šokirana sam što još uvijek postoje ljudi koji žele sarađivati s tim čovjekom… Zaboga, pa on je oženio vlastitu kćer! - napisala je Pompeo, referirajući se na veliki skandal koji je 1992. godine potresao Holivud.

Tada je, naime, njegova tadašnja partnerica Mija Ferou (Mia Farrow) javnosti otkrila kako njezin suprug ima aferu sa svojom 34-godine mlađom, usvojenom kćerkom Sun-Ju Previn (Soon-Yi), porijeklom iz Južne Koreje. On je tada bio na pragu 50-ih, a Sun-Ju bilo je tek 17. godina, no ni to ih nije spriječilo da se vjenčaju 1997. godine.

Pompeo se dotaknula i uloga u Vudijevim filmovima.

- Serija ''Uvod u anatomiju'' oduvijek je bila sinonim za raznolikost i naši su autori brojnim glumcima dali priliku da zaigraju u njoj, neovisno o njihovoj rasi i kontinentu s kojeg dolaze. Glumci koje on odabire uvijek su toliko predvidljivi.

Brojni su obožavatelji u komentarima ispod glumicine objave odlučili dati svoje viđenje cijele situacije. I dok su je neki podržali, drugi su ipak stali u obranu Vudija Elena.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.