JET SET

Šok: Poznata mlada glumica Džesika Falkohlt umrla samo dan nakon sahrane svojih roditelja

Avaz.ba

12.1.2018

Krajem decembra poznata glumica je bila u automobilu sa svojom porodicom. Na autoputu su imali tešku saobraćajnu nesreću, a sada niko od njih četvero nije živ. I Džesika Falkholt je preminula.

Poznata australska glumica je isključena sa aparata samo dan nakon sahrane svojih roditelja i sestre. Majka i otac, Lars i Vivijan, su na mjestu stradali, a ona i sestra su se borile za život. Ubrzo je i 21-ogodišnja Anabel preminula u bolnici.

Džesika je bila na aparatima, ali joj je lobanja bila znatno oštećena. Prema odluci porodice, skinuta je sa aparata koji su je održavali u životu. Sve vrijeme je bila u komi. Umrla je u 30. godini.

Podsjećanja radi, poslije Božića se sa svojom porodicom vraćala sa odmora i na jednom od autoputeva su imali tešku saobraćajnu nesreću. Nažalost, niko od njih četvero više nije među živima. I vozač koji je bio u drugom automobilu, prilikom sudara, je preminuo u međuvremenu.

Falkholt je igrala u seriji "Home and Away", a nedavno je snimila film "Harmony" koji bi trebao da izađe u kinima naredne godine. Popularnost je stekla i u seriji "Blek miror".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.