Foto: ( Twitter)

Švajnštajger dobio zanimljivu ponudu koju ne može odbiti

Avaz.ba
12.01.2018 21:33
A
A
A

Bastijan Švajnštajger (Bastian Schweinsteiger ) je dobio ponudu kakvoj se nije nadao. Bivša velika zvijezda Bajerna slobodan je igrač, a sada ga je u svoje redove pozvao njemački niželigaš SG Buna Hale, koji mu velikodušno nudi - 20 vrsta piva i život pored fabrike čokolade, kao i posao za njegovu suprugu Anu Ivanović. 

- Želimo da ti ponudimo da igraš u SG Buni. Garantujemo ti potpuni mir, osigurat ćemo ti najbolje uslove, a za suprugu Anu Ivanović naći ćemo mjesto u lokalnom teniskom klubu. Nemamo baš tim za Ligu šampiona, put je težak, ali sa tobom je sve moguće, jer niko ne može pobijediti fudbalskog boga! Naši igrači su tvoji veliki fanovi i bili bi sretni da igraju s tobom - poručio je putem Facebooka portparol kluba Saša Gerber (Sacha Gerber).

Mali klub ima aduta u rukavu:

- Nudimo ti nešto posebno! Nakon utakmica i treninga imat ćeš priliku da se odmoriš uz 20 vrsta piva, a sigurni smo da ćeš brzo zavoljeti grad, jer imamo i fabriku čokolade. Za kraj, možemo i nazvati stadion tvojim imenom. Čekamo da nam se javiš - simpatično su poručili 33-godišnjem bivšem njemačkom reprezentativcu, koji je posljednji angažman imao u Čikagu.