JET SET

Fenomenalna pletenica: Dženifer Lopez sa frizurom u stilu 60-tih

( Agencije/Arhiv)

Avaz.ba

16.1.2018

Popularna pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju koja je privukla mnogo pažnje. Ne, nije bila sa svojom jačom polovinom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez), niti se hvalila svojim provokativnim outfitom.

Ovoga puta, Dženifer je otkrila jednu frizuru koja nas je vratila u eru šezdesetih godina i kultne pojave slavnih ličnosti koje su inspirirale dame širom svijeta - ne samo svojim odijevnim izborima već i fantastičnim stiliziranjem kose!

Naime, njena frizura podijeljena je u dva segmenta - prednji dio je zalizan dok se na tjemenu nalazi stilizirana pletenica, koja stvara apstraktnu formu.

Uz opis slike "Veruschka vibes...", Lopez je uputila na slavnu manekenku Verušku koja se pojavila davne 1967. godine na naslovnoj strani Vogue magazina, slično stilizirane kose kakvu Džej Lo ima sada na fotografiji.

U slučaju lijepe brinete, glavni "krivac" zanimljivog spoja kika u vidu punđe je frizer Kris Aplton (Chris Appleton), koji također sarađuje i sa Kim Kardašijan Vest (Kardashian West).

A da je savremeno izvođenje retro frizure oduševilo pratioce i fanove, govore mnogobrojni komentari koji su imali samo riječi hvale: "Tako kul i moderno", "Prelijepa frizura", "Nesvakidašnje i lijepo"...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.