JET SET

Bivša žena Ace Lukasa u problemu: Sonja Vuksanović završila u bolnici

Avaz.ba

18.1.2018

Sonja Vuksanović hitno je smještena u bolnicu „Narodni front“ zbog ginekoloških problema te je odmah operirana, saznaje Kurir.

- Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvijek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promijenila. Ona je posljednjih dana osjetila drastične promjene, a u srijedu se od rane zore baš osjećala loše. Nije željela da rizikuje, nego se odmah obratila svom ljekaru, koji ju je uputio u „Narodni front“ - priča izvor  Kurira iz bolnice.

On kaže da se Sonja u prvom trenutku uplašila, ali da ju je ljekar smirio. 

- Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopćeno da ima problem koji mora odmah da se riješi intervencijom. Uslijedio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspješno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posljedice. Sonja, koja je sve hrabro podnijela, ovih dana će biti puštena na kućno liječenje - kaže sagovornik.

Na vrijeme je reagirala

Sonja je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osjetila zdravstvene tegobe, zbog kojih se čim se vratila u Beograd obratila ljekaru. 

Ona nije htjela ništa da prepusti slučaju, a s obzirom na situaciju, dobro je da je odmah reagirala pa je zdravstveni problem sa kojim se suočila istog trenutka riješen.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sonjom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Inače, Sonja se nakon razvoda od pjevača Ace Lukasa posvetila poslu u svom modnom studiju i kćerkama, Sofiji (18) i Viktoriji (6).

Kćerka Sofija sve vrijeme uz majku

Sonjina kćerka iz braka sa folkerom Željkom Šašićem Sofija zabrinula se za mamu kad je saznala da je hitno operirana.

- Sofija je ozbiljna mlada djevojka, koja otvoreno priča sa Sonjom o svemu i baš se zabrinula kada joj je majka javila da mora da ostane u bolnici i da će biti operisana. Tinejdžerka se uznemirila i non-stop je zvala majku kako bi bila sigurna da je sve u najboljem redu. Smirila se tek kad je intervencija završena i kad su ljekari rekli da je sve proteklo u najboljem redu - kaže izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.