JET SET

Zorica Brunclik: Moja kćerka je najpoželjnija "udavača" u Srbiji

Avaz.ba

18.1.2018

Pjevačica Zorica Brunclik nikada nije krila da u porodici ima oslonac bez kojeg bi izgubila smisao života. Zbog čega ne čudi što je u suprugu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu pronašla i odanog poslovnog partnera, a kćerki Zlati povjerila brigu o stajlingu.

U razgovoru za „Alo!” pjevačica je otkrila s kim lakše sarađuje, koliko joj je važan savjet koji dobiva od Zlate, ali i da li, poput mnogih roditelja, forsira kćerku da se što prije uda.

- Slušam savjete koje mi daju i Miroljub i Zlata. Desila se samo jedna situacija u kojoj sam otkazala poslušnost, kada me tjerala da probam jedan komad garderobe koji mi je donijela. Rekla sam: „Neću, i gotovo!”, i nije postojala mogućnost da se predomislim, ali u ostalim situacijama ne pravim problem. Jer ako sam joj već ukazala povjerenje, glupo bi bilo da tražim njen potpis na nešto što nije uradila - započinje priču za „Alo!” Brunclik i otkriva koje savjete Zlata odbija poslušati.

- Svaki roditelj često hvata sebe kako djetetu izgovara rečenicu: „Pa dobro, dokle ti misliš...?”, ali za sada se ta rečenica ne završava pitanjem o udaji. Jer ove moderne djevojke nemaju potrebu da se udaju. Eto, one će da dovedu momka kući i to vam je to - kaže kroz smijeh Zorica.

- Ne znam zašto izbjegavaju tu temu, ali mislim da je Zlata jedna od najpoželjnijih "udavača" u Srbiji. Jeste, vjerujte jednoj majci kada kaže - nastavlja u duhovitom maniru Zorica, koju uskoro očekuje promocija novog albuma - „Trebaš mi”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.