JET SET

Proslavila 50. rođendan: Dragana Mirković dobila novi Mercedes

Avaz.ba

22.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

(Foto: Instagram)

Dragana Mirković proslavila je 50. rođendan spektakularnom zabavom u jednom bečkom hotelu, gdje su se okupili članovi njene porodice, prijatelji, kolege i istaknute ličnosti Austrije. Zabava, po želji i u organizaciji njenog supruga Tonija Bijelića, počela je koktelom, na kome je raspoložena domaćica dočekivala goste. 

Gagino rođendansko slavlje uveličali su čuveni portorikanski muzičar Hose Felisijano, s kojim je prije nekoliko godina snimila duet, Ana Bekuta, Boban Rajović, Danijel Đokić, dizajner Bata Spasojević, čiju je unikatnu haljinu pjevačica nosila, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, policije, istaknuti političari i neki od najuspješnijih biznismena iz Austrije i Njemačke.

- Tonijeva želja bila je da se organizira zabava, a moja obaveza je bila da uživam u tom danu, okružena dragim ljudima - rekla je Dragana. 

- Hvala svima koji su došli i uljepšali mi dan, jer ću ovu proslavu pamtiti dok sam živa. Najprije sam dobila divan poklon od svoje djece. Kada sam se probudila, dok sam silazila u dnevnu sobu, sin Marko je sjedio za klavirom, a kćerka Manuela je uzela gitaru, svirajući moju pjesmu "Nešto lepo", što me je ganulo do suza. 

Od predstavnika Mercedesa za Njemačku dobila je luksuzan automobil Meklaren SLR s personalizovirim tablicama na kojima piše "DM 50", mada su pojedini portali objavili da je to poklon od Tonija, dok joj je Zdravko Čolić poslao ogroman buket ruža. Na pitanje šta je dobila od supruga, pjevačica je rekla: 

- Sve što je bilo na meni i oko mene toga dana je od njega, ali najveći poklon je 19 godina bezrezervne ljubavi, pažnje i podrške. To je jedino što mi treba i za sve buduće rođendane, prenose Novosti.rs.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.