JET SET

Lepa Brena sa porodicom na Maldivima plivala sa ajkulama

Avaz.ba

23.1.2018

Lepa Brena je nedavno sa porodicom boravila na Tajlandu i Maldivima. Porodica Živojinović na odmoru se odlučila da uradi nešto strašno.

Naime, odlučili su se za plivanje sa ajkulama.

Porodica Živojinović sa snahom Aleksandrom Prijović vratila se sa odmora koji je trajao 15 dana, a Stefan je otkrio kako su se proveli, prenose srbijanski mediji.

Instagram

- Kada smo stigli na Maldive, dogodilo se nešto zanimljivo. Svi gosti bili su na jednom velikom brodu, a nas su odvojili sa strane. Došao je glavni menadžer i častio nas sa tri šampanjca, za svaki par po jedan. Viktor i ja smo bili jedan od parova. Prilazi menadžer meni i pita me da li se bavim pjevanjem, ja mu potvrdim i on doda: "Slušao sam tvoje pjesme, baš mi se sviđaju". Ja gledam u Brenu i Aleksandru, on njima ništa ne govori, pa sam ih poslije zezao: "E, moje pjevačice, šta vi radite? Toliko godina se bavite pjevanjem, a mene znaju na Maldivima" - otkriva Stefan i dodaje da je menadžerima u opisu posla da se informišu o gostima, a kako je rezervacija bila na njegovo ime, menadžer se upoznao samo sa njegovim radom. 

Ipak, to je bila idealna prilika da Stefan bocne Priju i Brenu.

Instagram

Stefan objašnjava da im je na Maldivima bilo prelijepo. 

- Kada smo bili na Maldivima, bili smo smješteni u vilama na vodi, to je bilo pravo uživanje. Bio je i neki bar gdje plivaju male ajkule, to nam se baš dopalo, a tamo smo pili pivo i ronili. A igrali smo i tenis nasred ostrva. Viktor i ja protiv Filipa i Aleksandre, Filip ju je učio da igra, dobro se snašla. Za prvi put smo se iznenadili njenim umijećem. Boba nije igrao, on je bio sudija - rekao je Brenin sin.

Instagram

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.