JET SET

Ljubavna idila: Nives i Goran Ivanišević uživaju u Melburnu

Instagram

Avaz.ba

25.1.2018

Glasine o velikoj ljubavi lijepe Nives ex Čanović (35) i tenisera Gorana Ivaniševića počele su početkom 2017. godine kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Radijska voditeljica Nives ex Čanović (35) i penzionisani teniser Goran Ivanišević (46) uživaju u Melburnu gdje je Splićanin poslovno na teniskom turniru 'Grand Slam Australian Open'. 

Kako novopečeni mladenci uživaju na bračnom putovanju dala je naslutiti Nives fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama, a uz koju je napisala 'Savršen dan'. Gospođa Ivanišević odmarala je na pješčanoj plaži Saint Kilda, a pozirala je tako da joj se vide samo leđa. Kao i uvijek, bračni par je tajanstven kada je u pitanju njihova veza, prenosi 24 sata.

Radijska voditeljica je sredinom decembra u Zagrebu rekla 'da' bivšem teniseru. Svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom porodicom i prijateljima u zagrebačkom restoranu. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten. 



Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.