JET SET

Brenin sin Stefan doživio kliničku smrt: Šutio sam jer nisam želio da ih opterećujem

Svet.rs/Telegraf.rs

10.2.2018

Stefan Živojinović doživio je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi.

Stefan je krio od roditelja Brene i Bobe da je u Majamiju poslije nekoliko sati tenisa pao u nesvijest na terenu i da su ljekari Hitne pomoći posumnjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

– Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao vječnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvijesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt – potvrdio je Stefan za Svet i naglasio:

– Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gdje sam smio da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam, ljekari Hitne pomoći su pogriješili. Sve se desilo pred Novu godinu, kada je Stefan bio pod stresom oko spota i nove pjesme ''U drugom životu''. Zbog toga je navodno i otišao u Ameriku na odmor, koji za njega podrazumijeva danju sport, a noću izlaske po klubovima. Stefan je potvrdio da je došlo do greške u dijagnozi američkih doktora.

– Nije to bilo toliko strašno koliko je ljekarima Hitne pomoći na prvi pogled djelovalo. Više je to bilo padanje u nesvijest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena šta se dogodilo. Šutio sam jer nisam želio da ih opterećujem. Dovoljno sam im stresa nanio za života da sada mogu da se maksimalno potrudim da ih poštedim svega što ne mora da ih brine – rekao je Stefan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.