JET SET

Samo najbolje za svadbu Piksijeve kćerke: Na proslavu će potrošiti malo bogatstvo

Blic.rs

11.2.2018

Anja Stojković će u aprilu reći "da" svom vjereniku Igou Valenteu, a za zabavu koji planira u luksuznom hotelu u Antibima izabrala je prestižni komad odjeće ekskluzivnih kreatora čije haljine, inače, nose i buduća britanska princeza Megan Markl (Meghan Markle), kao i Anđelina Džoli (Angelina Jolie).

Kćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja, nedavno se slikala u haljini dizajnera Tamare Ralf (Ralph) i Mihaela Rusoa (Michael Russo) koju bi trebala nositi tokom svadbene ceremonije i njena cijena je, kako su za "Blic" otkrili iz tima poznatih kreatora, 67.000 eura.

Inače, vjenčanice ove kuće koštaju do 280.000 eura, dok je samo ulazak na reviju 28.000 eura.

Buduća princeza Megan Markl je na svojoj vjeridbi nosila njihovu haljinu i za nju je dala 56.000 eura.

Holivudske zvijezde se često odlučuju za kreacije ovog dizajnera, a najviše ih nosi Anđelina Džoli.

Vjenčanje će biti u krugu porodice i prijatelja, otmjeno, bez akcenta na zabavu, te će biti održano u hotelu "Du Cap-Eden-Roc" u mondenskom ljetovalištu na jugu Francuske.

U ovom hotelu cijene noćenja kreću se od 1.000 eura, a cijena jednog svadbenog mjesta je od 250 eura do 350 eura u zavisnosti od menija.

Inače, obična rezervacija noćenja u ovom hotelu nije moguća. Upit o raspoloživim sobama se šalje direktno hotelu, a onda se odlukom menadžmenta odlučuje da li ste poželjan gost za ovako glamurozan hotel u kojem odsjedaju poznate holivudske zvijezde.

O detaljima svadbe ekskluzivno je za "Blic" nedavno pričala i mladina mama Snežana Stojković.

- Vjenčanje planiramo u aprilu, na jednom lijepom mjestu na jugu Francuske. Anja je izabrala vjenčanicu poznatog dizajnera. Ne otkrivam vam sve detalje, jer to treba da podijeli Anja - rekla je Snežana Stojković.

Kako kaže s vjenčanjem malo kasne jer im je bilo teško uskladiti sve obaveze.

- U velikim smo pripremama, suprug i ja smo veoma sretni. To je trebalo i ranije da bude, ali jednostavno zbog obaveza svih nas nismo mogli da se uskladimo - ispričala je Snežana Stojković.

Podsjećamo, Anja se za Igoa vjerila prije tri godine u Portofinu, a kruna njihove ljubavi je kćerka Indija-Rouz (India-Rose) koja je došla na svijet prije tri godine.

Igo Valente je vozač trkačkih automobila i izuzetno je poštovan u tim krugovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.