JET SET

Rasta otkrio oko čega se i dalje prepire sa Anom Nikolić

Avaz.ba

12.2.2018

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić, su bivši estradni par koji je definitivno obilježio godinu iza nas u regionu. Oni su u vrlo kratkom  periodu doživjeli mnogo turbulencija u svom odnosu.

Veliki šok za javnost bila je informacija da su Ana i Rasta u vezi. Brzo nakon toga uslijedila je vijest da su se vjenčali, a nedugo potom i da je pjevačica u drugom stanju. Kada je na svijet došla njihova kćerkica Tara, oboje su davali izjave kako im odlično ide. 

Međutim, vrlo brzo uslijedio je razlaz dvoje muzičara, a ni do danas njih dvoje se nisu zvanično razveli. Nedavno su se pojavile njihove izjave da nisu još spremni da stave tačku na njihovu ljubav, pa se u medijima špekuliše da su se Ana i Rasta pomirili.

Đurić je sada, za jednu emisiju obrazložio oko čega se najviše prepire sa Nikolić i kakav je njihov odnos nakon svih trzavica. 

- Tara nam je neka stalna prepirka. Mislim ne svađam se, ali je Ana malo razočarana što Tara mnogo liči na mene. Naravno, te rasprave su šaljive i ja uvijek kažem da ona liči na oboje. Nevjerovatan je miks nas dvoje i prosto ne mogu da povjerujem da tako u jednom biću mogu postojati dvije osobe, da je živo i da je dokaz... nečega - rekao je Rasta u jednoj emisiji.

Podsjetimo, kada se u javnosti pročula vijest da su njih dvoje pred razvodom, Ana je dala izjavu da se njihova porodica raspada i da to doživljava kao najveći životni poraz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.