JET SET

Brena i Boba žele veliku svadbu: Aleksandra i Filip biraju datum vjenčanja

( Instagram)

Avaz.ba

17.2.2018

Filip Živojinović zaprosio je svoju djevojku Aleksandru Prijović dijamantskim prstenom usred Majamija. Pjevačica se brzo pohvalila na društvenim mrežama, a evo kako se sve dogodilo i šta se dalje sprema.

Naime, Filip je odlučio da prosidba bude daleko od porodice i medija, ali se pjevačica pohvalila samo nekoliko minuta nakon što je vjerena. Očigledno toliku sreću nije mogla da sakrije.

- Filip je još u Beogradu znao da će je vjeriti i sve je spremio i planirao - priča izvor Kurira blizak porodici Živojinović.

- Boba, ali i Brena za svog najstarijeg sina žele da naprave veliku svadbu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati. Ne žele da štede ni dinara i odmah su im rekli da je budžet njihova briga i da mladenci ne treba da se opterećuju o detaljima, već da se opuste i uživaju u pripremama. Zbog prirode Aleksandrinog posla ostalo je da se precizira tačan datum, ali svi bi voljeli da svadba bude što prije - dodaje izvor.

Podsjećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine i vrlo brzo su medijima priznali da su u vezi i da je to bila ljubav na prvi pogled. Prije toga je pjevačica bila u vezi s kolegom Ljubom Perućicom dok je Filip važio za zavodnika i godinama bio u vezi sa najljepšim manekenkama, ali glumicama.

Krajem prošle godine Aleksandra Prijović je za medije izjavila kako se nada da će se ove godine udati za Filipa Živojinovića.   

- Iskreno, nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Voljela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. Mi smo u vezi dvije godine, divno se slažemo i dobro funkcioniramo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak - rekla je pjevačica. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.