JET SET

Viki na nastupu u Sloveniji dala donaciju za liječenje malog Arslana

B. ŠIŠIĆ

19.2.2018

Više nego uspješan nastup u Sloveniji, tačnije u gradu Velenju, imala je popularna Viki Miljković. Viki je u Velenje došla u pratnji supruga Tašketa, a stigli su iz Njemačke, gdje imaju stan. Pored Viki, tu večer u Velenju odličan nastup imao je i bračni par Zijad i Samira Kasumović koji je stigao iz Holandije.

Hilmo Peljto i Edo Mahmutagić

Više stotina ljubitelja dobre narodne pjesme uživali su uz hitove popularne Viki, a mnogobrojni posjetioci željeli su fotografiju za uspomenu.

Kasumovići sa Viki Miljković

Mnogi su je hvalili kako je baš ona jedna od najboljih i najobjektivnijih članova žirija "Zvezda Granda".

Samira Kasumović u Velenje je stigla s potpuno novom frizurom, pa su joj mnogi govorili da liči na Stoju, a i Viki je pohvalila njenu frizuru.

Viki dala novčani prilog za malog Arslana

- Svaka ti čast, dobro ti stoji, ali mislim da se ja ipak ne bih usudila na takvo nešto. Ali, tebi zaista dobro stoji - rekla je Viki Samiri.

Zijo Kasumović nakon nekoliko albuma i videospotova snimljenih za produkciju Hayat odlučio je da se u budućnosti malo više okrene Beogradu, pa je s Tašketom pričao o novim pjesmama, koje bi mu Taške mogao ponuditi.

Taške sa Edom Mahmutagićem i njegovom suprugom i Samirom Kasumović

- Imaš zaista zanimljivu i jako ugodnu boju glasa, pa mislim da bi mogao i napisati nekoliko dobrih pjesama za tebe - rekao je Taške Ziji, a po pitanju njegovog glasa sa Tašekotom se složila i Viki.

Posebno je bio zanimljiv zajednički nastup Viki i Zije, kada su prvo otpjevali pjesmu „Mi se volimo“, a onda i veliki hiti Dine Merline i Vesne Zmijanac „Kad zamirišu jorgovani“. Prepuna dvorana u Velenju zajedno s njima pjevala je te pjesme.

Zijo i Taške

Dan nakon koncerta Viki, Taške, Zijo, Samira i menadžer Hilmo Peljto bili su na doručku kod porodice Mahmutagić, koji već dugi niz godina žive u Velenju, a rodom su iz BiH. Nakon zajedničkog doručka Viki i Taške su produžili za Salzburg u Austriji, gdje je Taške želio posjetiti Geteovu muzičku kuću, a Kasumovići su krenuli put Holandije. 

Zijo i Viki: "Kad zamirišu jorgovani"

Viki i Taške su još otkrili kako za njih narednih šest sedmica nastupaju dani posta, a što će im ujedno dobro doći da se, kako duševno isto tako i po pitanju ishrane malo discipliniraju.

Tu večer u Velenju prisutan je bio i Samir Abdaković, zajedno sa Larisom Ibralić, koji je za Avaz.ba kazao da je za malog Arslana i njegovo liječenje prikupljeno 9.111,60 eura, a tužna Arslanova i Aleksandrova sudbina duboko je dirnula i Viki, koja je također dala novčani prilog.

Viki pohvalila Samirinu frizuru

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.