JET SET

Nataša Bekvalac ispisala kćerku iz škole i napustila Beograd

Kurir

20.2.2018

Nataša Bekvalac maksimalno uživa u trudničkim danima i izbjegava medijska pojavljivanja, s obzirom na to da će se poroditi u martu.

Panonska barbika, kako je mnogi nazivaju, donijela je odluku koja će potpuno promijeniti život njene porodice. Naime, Bekvalac je izdala stan u Beogradu u kojem je živjela s kćerkom Hanom i suprugom Lukom Lazukićem i odselila se za Novi Sad. Pjevačica je završila sve radove na salašu koji je kupila i odlučila je da se prije porođaja odseli iz Beograda.

U međuvremenu, ispisala je Hanu iz škole koju je pohađala u Beogradu i upisala je u jednu od najboljih novosadskih škola.

- Luka je bio saglasan da se svi zajedno presele u Čenej, jer i njemu više prija da budu što dalje od gradske gužve. Naravno, prvo su se posavjetovali s Hanom, jer je to ipak najveća promjena za nju. Njoj se veoma dopala ideja da napuste Beograd i Nataši je odmah laknulo. Naravno, odluka se nije desila odjednom, već su mjesecima razgovarali o tome. Prije nekoliko dana ispisala je Hanu iz privatne škole koju je pohađala u Beogradu i upisala je u jednu od najboljih škola u Novom Sadu - otkriva izvor Kurira i dodaje:


- Luksuzna kuća koju je Nataša gradila u mjestu Čenej, u blizini Novog Sada, urađena je po njenim idejama. Oko enterijera se konsultirala sa sestrama i Lukom, ali je na kraju sama donijela odluku kako će sve da izgleda. Ona je veliki perfekcionista i uprkos tome što je u poodmakloj trudnoći, ništa nije željela da prepusti slučaju. Svakodnevno je bila u kontaktu s majstorima, obilazila je radnje i pažljivo birala namještaj za svoj novi dom - kaže izvor i otkriva da je preseljenje najviše prijalo pjevačici.

Ona je jedva čekala da pređu na salaš. Veoma se radovala što će konačno imati veliko dvorište, gdje će svi njeni kućni ljubimci moći da uživaju. Iako njihov stan nije mali, Nata se obradovala kao malo dijete kada je vidjela da je kuća na salašu spremna za useljenje. Stan u Beogradu je izdala, tako da je jasno da ne razmišlja o povratku.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.