JET SET

Karleuša odgovorila na komplimente čuvenog modnog dizajnera

Alo.rs.

21.2.2018

Muzička zvijezda Jelena Karleuša omiljena je, ne samo kod domaće već i kod inozemne publike.

Da je uspjela da nametne svoj stil i svjetski poznatim zvijezdama, govori i činjenica da je njeno ime izgovoreno nekoliko stotina puta u svim medijima u Americi, nakon što je utvrđeno da je Kim Kardašijan (Kim Kardashian) prati na Instagramu i kopira neke njene modne kombinacije. Italijanski dizajner Renato Balestra, koji je nedavno posjetio Beograd, također nije ostao imun na izgled Jelene Karleuše, za koju je između ostalog izjavio da mu liči na pravu rok zvijezdu. S obzirom na to da je Balestra itekako poznat i priznat u svijetu, njegovo mišljenje imponovalo je pop divi.

- Balestra je legendarni italijanski dizajner visoke mode! U rangu s imenima poput Armanija i Paka Rabana. Polaskana sam što neko s takvim imenom, iskustvom i osjećajem za lijepo ima tako divne riječi za mene. Hvala mu - rekla je JK za "Alo!" i istaknula da je mnogi svjetski dizajneri itekako prate i cijene njen rad kada je moda u pitanju i način na koji ona to nosi.

- Imam divnu saradnju s mnogim svjetski poznatim dizajnerima kojima se sviđa moja estetika i osjećaj za modu. Osim muzike, bavljenje modom je sigurno nešto čime ću se ozbiljnije baviti. Mada će biti teško izabrati između muzike, mode i politike. Možda sve? - rekla je zagonetno Jelena.



Renato Balestra posjetio je Beograd kako bi održao modnu reviju. Nakon susreta s ekipom "Alo!" odlučio je da prokomentira izgled srbijanskih pjevačica, ali mu je najviše pažnje privukla Jelena Karleuša, čiji stil ga je oduševio, piše Alo.

- Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogriješivo elegantno. Izgleda kao da je svjetska rok zvijezda, a njen stajling odaje utisak žene koja ima jak karakter. Vjerujem da je ljudi primjete gdje god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma zgodne i lijepe žene, s odličnim osjećajem za modu - ocijenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije "Zvijezde Granda".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.