JET SET

Ponovo sam nevina: Mirela Lapanović išla na "ušivanje" zbog Neše

kurir.rs

22.2.2018

Bivša učesnica „Parova“ se zbog dečka Nebojše Vukovića, koji ju je oteo iz šoua realnosti, podvrgla hirurškom zahvatu.

Mirela Lapanović vratila je nevinost himenoplastikom, saznaje Kurir. Bivša učesnica „Parova“ prošle sedmice išla je na "ušivanje" u jednu privatnu kliniku u Banjoj Luci.

Slovenka je ovo uradila kako bi usrećila dečka i sada se sjajno osjeća. Ona je ovaj hirurški zahvat najavila još dok je bila u vili „Parova“. Iako su mnogi mislili da tom pričom samo skreće pažnju na sebe, sada je dokazala da je bila itekako ozbiljna. Operacija je obavljena u totalnoj anesteziji i sada Mireli predstoji nekoliko dana oporavka jer ne smije biti previše aktivna dok rana ne zaraste.

 

Mirela je potvrdila da je sve prošlo u najboljem redu. Ona ističe da je presretna što će nevinost pokloniti čovjeku kojeg neizmjerno voli i sa kojim planira svoju budućnost.

- Tačno je to što ste čuli. Ponovo sam nevina! To je neprocjenjivo iskustvo. Vraćen mi je himen. Presretna sam. Dugo sam razmišljala o tome i shvatila sam da mi je baš ovo trebalo - kaže Mirela i nastavlja:

- Radila sam operaciju pod narkozom u Banjoj Luci i sve je proteklo u najboljem redu. Slijede mi pregledi u Beogradu. Ponosna sam što sam to uradila za svog muškarca jer ga volim. On je jedini to zaslužio zato što vjerujem u našu ljubav. Osjećam se kao da sam izbrisala sve loše izbore i počinjem život iznova - ističe učesnica rijalitija.

Ona otkriva da joj je ljekar zabranio seks.

- Jedini problem je što jedan period moram biti bez seksa. Dokle god traje oporavak, ne smijem da se izlažem tom riziku. Ne smijem ništa da radim dok rana ne zaraste, u suprotnom bih mogla imati probleme - rekla je Lapanovićeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.